Etiket Sonuçları: Ekim

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük coşku ve heyecanla kutlandı. Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerle kutladık. Bu güzel bayramı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları ve o zamanın zor şartlarında elinden gelenin fazlasını da yapmaya çalışan büyük Türk milletine sonsuz şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Cumartesi günü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılan programda 7A Sınıfı öğrencimiz Gülender Yavaş sunucu olarak görev aldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramında görev alan öğrencilerimiz;

7B Sınıfından  Yusuf TÜKENMEZ "Cumhuriyet Nedir?" isimli yazıyı,

7A Sınıfından Ayşe Fatma KALAYCIK "Cumhuriyet" şiiri,

2A Sınıfından Eren DALKILIÇ "29 Ekim" isimli şiiri,

2A Sınıfından Azra EVİN "Cumhuriyet Bayramı" adlı şiiri,

8A Sınıfından Yağmur DEMİR "Cumhuriyet" adlı şiiri,

5A Sınıfından Büşra TATLI "En Sevinçli Günümüz" isimli şiiri,

6A Sınıfından Cemre EVİN "Bugün" adlı şiiri,

4A Sınıfından Ahmet Buğra DALKILIÇ "Cumhuriyet" isimli şiiri,

3A Sınıfından Berinay YAVAŞ kendi şiirini okumuşlardır.

Okulumuz korosundan görev alan öğrencilerimiz koro eşliğinde Cumhuriyet Bayramı şiirlerini seslendirmişlerdir.

Bu anlamlı günü hazırlayan ve sunan sayın öğretmenlerimiz Çilem AYDIN,Uğur YETERGE,Ercan DÜZOVA ve Çağdaş ŞEKER öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.