Okul İdaresinden 24 Kasım Öğretmenler Günü Sürprizi

24 Kasım Öğretmenler Günü

Türkiye Geneli Deneme Sınavı yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Cumartesi günü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılan programda 7A Sınıfı öğrencimiz Gülender Yavaş sunucu olarak görev aldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramında görev alan öğrencilerimiz;

7B Sınıfından  Yusuf TÜKENMEZ "Cumhuriyet Nedir?" isimli yazıyı,

7A Sınıfından Ayşe Fatma KALAYCIK "Cumhuriyet" şiiri,

2A Sınıfından Eren DALKILIÇ "29 Ekim" isimli şiiri,

2A Sınıfından Azra EVİN "Cumhuriyet Bayramı" adlı şiiri,

8A Sınıfından Yağmur DEMİR "Cumhuriyet" adlı şiiri,

5A Sınıfından Büşra TATLI "En Sevinçli Günümüz" isimli şiiri,

6A Sınıfından Cemre EVİN "Bugün" adlı şiiri,

4A Sınıfından Ahmet Buğra DALKILIÇ "Cumhuriyet" isimli şiiri,

3A Sınıfından Berinay YAVAŞ kendi şiirini okumuşlardır.

Okulumuz korosundan görev alan öğrencilerimiz koro eşliğinde Cumhuriyet Bayramı şiirlerini seslendirmişlerdir.

Bu anlamlı günü hazırlayan ve sunan sayın öğretmenlerimiz Çilem AYDIN,Uğur YETERGE,Ercan DÜZOVA ve Çağdaş ŞEKER öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Eyl

Aktif olarak kullanılan okul kütüphanemize kitap bağışları devam ediyor. Eylül ayında okul kütüphanemize kitap bağışında bulunan öğrencilerimize ve okul kütüphanemizin aktif olarak kullanılmasını sağlayan sayın öğretmenimiz Veysel KORKMAZ'a teşekkür ederiz.

Okul Kütüphanemize bağışta bulunan  öğrencilerimiz;

4A Sınıfından Öykü SARIYAR

5A Sınıfından Büşra TATLI,Ayşenur İNCE,Simay İLHAN,İlkay NUHUZ,Mertcan BİLDİK

7A Sınıfından Ersin ÖZET,Atacan GEÇECİ

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılının her yıl ilk haftasında kutlanan İlköğretim Haftası okulumuzdda büyük bir coşkuyla kutlandı.Kutlamada Okuulumuz 4A sınıfı öğrencisi Miray Su Deniz sunucu olarak görev yaptı.İlköğretim haftası konuşmacısı olarak  görev yapan Ahmet Buğra Dalkılıç İlköğretim haftası ile ilgili okulun ve ilöğretimin önemini arkadaşlarına anlattı.2A Sınıfı öğrencilerimizden Ela Taş ve Hatice Su Yüksel okul türküsünü seslendirdi.3A Sınıfı öğrencilerimizden Ecrin Nisa Işık ve Belinay Yavaş Okulumuz isimli şiiri söylediler.Pogramı hazırlayan Ortaokul Öğretmenimiz sayın Veysel KORKMAZ öğretmenimize ve etkinliği hazırlayan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk günü büyük bir coşku ve heyecanla başladı. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 102. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK. KUTLAMADA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ OLUŞTURUĞU ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZDA 21 MART DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ VE HAFTASI KUTLANDI. PROGRAMA KAYMAKAMIMIZ SAYIN İHSAN AYRANCI, KAYMAKAM REFİKİ SAYIN MUSTAFA BAYRAM, BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İSKENDER YILDIRIM, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ALİ ŞEYH ÖZDEMİR, ORMAN İŞLETME ŞEFİ SAYIN MEHMET UYLU VE AĞAÇLANDIRMA ŞEFİ FATMA BİNDAL KATILDI. AYRICA GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA, KAYMAKAMLIĞIMIZ VE İLÇE ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ KOORDİNESİNDE, TÜM OKULLARIMIZDA ÖĞRENCİLERE YÖNELİK VERİLEN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI EĞİTİMLERİNİN ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN ''FAHRİ ORMAN MÜFETTİŞİ'' KİMLİK KARTLARININ TAKDİM EDİLDİĞİ KUTLAMA PROGRAMI ÖĞRENCİLERE YÖNELİK HAZIRLANAN ETKİNLİKLERLE SON BULDU.

Mrt

GÖLBAŞI MTAL ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRETMENİMİZ ÜMMÜ GÜLSÜM ÇALIŞ OKULUMUZA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNDU. KENDİSİNE VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

GÖLBAŞI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NDEN OKULUMUZ SAHASINA İKİ ADET FUTBOL KALESİ.